sunnuntai 5. helmikuuta 2017

ASUINSPIRAATIOITA

Heissan ja oikein ihanaa maanantaita! Tänään luvassa olisi blogihistoriani toinen "asukollaasi" postaus. Ajattelin näyttää teille ihania (ainakin mun mielestä) asukokonaisuuksia ja antaa inspiraatiota kevääseen! :-) Aloitetaan! 





asukollaasi 11

1. Tämä ensimmäinen asu vaikuttaisi hyvin monikäyttöiseltä. Asu on tietyllä tapaa todella juhlallinen, mutta sitten taas toisaalta sopii mielestäni todella hyvin arkikäyttöönkin. Nimittäin, ainakin itselläni tulee päiviä jolloin haluan pukeutua siististi ilman mitään suurempia suunnitelmia. Ja tuo punainen laukku tekee tästä asusta täydellisen. Antaa ihanasti väriä! 


asukollaasi 1

2. Tästä asusta tekee täydellisen pelkästään se, että tässä on adidasta ja harmaata. Olen paljon kuullut ja lukenut, ettei adidas enään iske, mutta mä olen erimieltä. Rakastan adidasta!  Mutta takaisiin asuun. Asu on mielestäni yksinkertainen, mutta todella kaunis. 



asukollaasi 2



3. Oi että tuo keltainen nahkatakki on pelkkää herkkua mun silmille! Mut nähdään kadulla usein punaisessa tkissa sekä kengissä joten voisin todellakin kokeilla keltaista! Tämä asu olisi aivan loistava kevään lämpimiin päiviin.


asukollaasi 3


4. Tuntuu, että nämä asut ovat jotenkin todella juhlallisia, mutta mielelläni käyttäisin tuollaista asua oikeastaan ihan arkipäivänäkin. Välillä on kiva leikkiä prinsessaa. En osaa sanoa tästä asusta oikeastaan mitään erityistä.

asukollaasi 4


5. Että olisin onnellinen jos jonain päivänä saisin pukeutua tälläiseen asuun! Tässä asussa on kaikki mitä rakastan. Tämä asu taitaa olla ehkä vähän "työmäinen", mutta miksi ei! En osaa tästäkään sanoa mitään erikoista :-D.

Hitsit, että kaikki nuo asut ovat todella ihania. Tahtoisin kaikki nuo vaatekaappiini! Mikä miellytti eniten sinun silmääsi?

<3 Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti