torstai 23. helmikuuta 2017

4+1 netflix lempparia

Netflix. Kuinka moni tunnistaa kyseisen palvelun? Olen vasta viime vuoden aikana tottunut katsomaan sitä. Ennen katsoin silloin tällöin leffoja, mutta nykyään tulee katsottua todella paljon sarjoja. Ja tässä postauksessa aionkin kertoa teille omat sarjasuosikkini sekä muutaman leffan netflixistä! :)


netflix


Blacklist

Blacklist kertoo FBI-agentti Elizabeth Keenin ja rikollisen Raymond ”Red” Reddingtonin yhteistyöstä heidän etsiessään ja ottaessaan kiinni mustan listan (engl. blacklist) rikollisia.

Mun on ehdottomasti nähtävä tästä myös kolmas kausi jota ei valitettavasti löydy netflixistä. Mutta olen todella harkinnut ostavani kaikki kolme kautta dvd:lle. Sarja ei käynyt musta missään vaiheessa pitkäksi eikä missään vaiheessa toistanut itseään. En halua spoilata mitään, mutta suosittelen katsomaan tätä jos yhtään rikossarjat kiinnostavat.

netflix 2

Supernatural

Supernatural on yhdysvaltalainen kauhudraamasarja. Sarja seuraa veljesten Sam ja Dean Winchesterien matkaa, kun he metsästävät demoneja ja muita yliluonnollisia olentoja.
Tästä on todella kauan, kun olen Supernaturalia katsonut, mutta silti tykkään todella paljon! Supernaturalia ei löydy enään Netflixistä, mutta ennen on ollut. Sen takia halusin tämän tähän ottaa.

netflix 3

Kovat kaulassa
" Neal Caffrey, huijari, väärentäjä ja varas jää kiinni kolmen vuoden kissa-hiiri-pelin jälkeen FBI:lle. Kun Caffreyn neljän vuoden tuomiosta on jäljellä vain neljä kuukautta,tämä pakenee tehokkaasti valvotusta vankilasta löytääkseen ex-tyttöystävänsä Kate Moreaun. Caffreyn kiinni saanut FBI-agentti, Peter Burke löytää tämän ja palauttaa vankilaan. Caffrey kuitenkin antaa uudelleen kiinni jäätyään Burkelle tietoa toisesta tapauksesta; tieto tulee tälle kuitenkin maksamaan: Burken täytyy suostua tapaamaan Caffrey. Tapaamisessa Caffrey ehdottaa diiliä: hän auttaa Burkea saamaan rikollisia kiinni, sen vastineeksi hän pääsee suorittamaan tuomionsa Burken kanssa, konsultoimassa FBI:lle. Lopulta Burke suostuu ehdotukseen, ja heistä tulee aseman paras kaksikko. "

Kyse on aikalailla samantapaisessa sarjasta kuin Blacklist. Tykkään todella paljon. Tätä suosittelen ihmisille, ketkä tykkäävät rikossarjoista.

netflix 4

New Girl / Kolme miestä ja tyttö

Kolme miestä ja tyttö (engl. New Girl) on yhdysvaltalainen tilannekomediasarja. Jessica on parikymppinen pidetty ja pirteä nainen, joka yrittää päästä yli poikaystävästään, jonka hän jätti tämän petettyä häntä. Lopulta hän löytää asuinpaikan kolmen miehen luota, joita ovat Nick, baarimikko; Schmidt, bisnesmies; ja Winston, entinen koripallon pelaaja.
Tämä on ensimmäinen sarja, jota koskaan katsoin Netflixistä. Aluksi en edes ymmärtäynyt miksi kaikki hehkuttavat jatkuvasti Netflixiä - mutta kyllä - nykyään ymmärrän todella hyvin. En osaa kyllä oikein sanoa keille suosittelen tätä - oikestaan- suosittelen tätä kaikille. Varsinkin draamaihmisille! 

juu

Big Mommas / Hamekyttä 1&2

Elokuva tapahtumat alkavat kun murhasta ja pankkiryöstöstä tuomittu vanki Lester Vesco karkaa vankilasta. FBI-agentit Malcolm Turner ja John Maxwell määrätään pitämään silmällä vangin entistä tyttöystävää Sherry Pierceä, jonka epäillään auttaneen ryöstössä. Agenttien tehtävä on saada Sherryltä tunnustus, löytää kadonnut ryöstösaalis ja ottaa kiinni vankikarkuri. Tämän saavuttaakseen Turner pukeutuu Sherryn isoäidiksi Hattie Mae Pierceksi jonka luokse Sherry pakenee.

Tykkäsin molemmista osista todella paljon, hyvää huumoria - ainakin mun mielestä. Suosittelen tätä kaikille ketkä kaipaavat naurua! :D


<3 Jenni


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti