torstai 2. kesäkuuta 2016

MÖKILLÄ

03

Oltiin tuossa viime viikon sunnuntaina mökkeilemässä, ja voin sanoa etten rakasta mitään yhtä paljon kuin mökkeilyä. Ainoa miinus mökkeilyssä on hyttyset sekä kun muut öttimöttiäiset. 

Musta on aina todella kiva päästä hetkeksi pois kaupungista ja tämä päivän reissu oli musta todella mukava. Grillattiin, uitiin, soudettiin sekä saunottiin. 

04

Aina kesäisin tulee vietettyä eri mökeillä paljon aikaa. Musta on todella legendaarista pelata mökillä, ja joka kerta kun mökillä olen, niin on pakko pelata jotain. Veljeni kanssa vietetään kesäisin viikosta kahteen viikkoon mummon mökillä ja sen viikon aikana tulee oikeasti pelattu jos jonkunlaista peliä sekä leikkiä.

05

02

Kalastaminen on myös todella mukavaa puuhaa. Tulee vietettyä myös kalassa aika paljon aikaa varsinkin jos on mummolla. Opin viime kesänä vasta virvelöimään, ja se oli musta kivaa ja helppoa, vaikka yhtään kalaa en saanut :D

01

Tämän kesän suunnitelmiin siis kuuluu paljon mökkeilyä. Ollaan tuossa heinäkuussa lähdossä laivalle yöksi, jonka jälkeen heti seuraavana päivänä mökille Räyskällän neljäksi päiväksi. Yllättävää. 

Hei muuten sehän olisi viimeinen viikko. Oikeastaan enään on huominen ja launtaina saadaan todistukset, mutta kuitenkin kesäloma on ihan kohta.

Mulla on kaikki kesäsuunnitelmat ihan auki vielä. Lukuunottamatta tuota risteilyä sekä mökkireissua.

Tosin ajattelin viettää aika rennon kesän enkä suunnittele mitään, pääsee paljon helpomalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti