maanantai 13. kesäkuuta 2016

JUHANNUS ODOTAN SINUA

Mun täytyy oikeasti ruveta kirjaamaan ylös postausideoita jotka voi toteuttaa näin keskellä yötä. Kello tosiaan tällä hetkelläkin näyttää yli puolen yön, mutta pakko oli päästä kirjoittamaan. Mulla on koko päivän tehnyt mieli kirjoittaa, mutta vasta nyt oli aikaa.  

Oltiin muutaman kaverin kanssa sunnuntaina (12.6) Kaisaniemessä Radio Aallon ilmaiskonsertissa. 

Lähdettiin Riihimäeltä noin puoli yhden aikaan ja oltiin noin puoli kaksi Helsingissä. Tapahtuma oli ihan täynnä. Porukkaa oli aivan älyttömästi. Vaikka oltiin paikalla tuntia ennenkuin portit aukesivat ja päästiin silti kolmanteen riviin, yllätyin todella paljon. 

Itse tapahtuma oli todella hyvä, esiintyjät olivat mahtavia ja seura parasta. 

Tapahtuman loputtua ihmiset rynnivät kauhealla vauhdilla ulos, malttamattomimmat menivät aitojen ylikin. Järjestyksen valvojat eivät tehneet asialle mitään muuta kuin sanoivat ettei aitojen yli saa kiivetä.

Eniten kuitenkin järkytyin huumeiden käyttäjistä suoraan porttien edessä, eikä kukaan tehnyt heillekkään yhtään mitään. Kyse oli kuitenkin perhetapahtumasta. -Ja mikä pahinta huumeiden käyttäjät pistivät suoraan suoneen. Järkyttävää.

Mutta muuten tapahtuma oli mukava ja varmasti aijon myös ensi vuonna sinne mennä jos vain artistit ovat yhtään kuunneltavia.2

Kävin muuten ottamassa viime keskiviikkona huuli- sekä kulmalävistyksen. Olin suunnitellut jo pitkään ottavani huulikorun takaisin mutten yhtään ajatellut ottavani mitään kulmakorua. No siinä ne joka tapuksessa olevat, ja tulevat myös pysymään. Huuleen kyllä vielä sattuu aika paljonkin mutta koko viikko on mennyt syödessä mehujäätelöä sillä se on ainoa mikä kipuun auttaa. Edes särkylääke ei auta. Lisäksi mulla on tuossa kulmalävistyksen vieressä järkyttävä mustelma johtuen niistä lävistyspihdeistä. 

Ette muuten tiedäkkään kuinka paljon odotan jo juhannusta, koska silloin lähdetään mökille ja kuten viime postauksessa jo kerroin mä rakastan mökkeilyä. Meitä lähtee hieman isompi porukka mökille. Eniten odotan savusaunaa sekä hyvää ruokaa. Mummo nimittäin joka vuosi tekee ihan älyttömän hyvät ruuat juhannuksena. Okei joka juhlapyhä kyllä on kunnon ruuat pyödässä. 

Koska kyseessä on taas vaihteeksi höpöttely postaus niin voisin kertoa, että olen oikeasti aika tyytyväinen itseeni sillä olen panostanut jo nyt paljon blogiin. Lähes päivittäin olen käynyt kuvailemassa kuvia sekä kirjoittanut postauksia valmiiksi - tosin melkeen puolet postauksista on vielä kesken. 

Ainiin eikä unohdeta kesälomaa. Huh kesäloman ensimmäinen viikko mennä tupsahti aika nopeasti. Voin jo kertoa sen, että unirytmini on todella sekaisin. Olen myös itse hieman oudossa tilassa sillä hävitin kelakorttini enkä ole saanut lääkkeitä sen takia, mutta nyt onneksi äiti tilasi uuden, ja sitten pitää taas odottaa viikosta kahteen viikkoon, että lääkkeet alkavat tehoamaan.

01

En tiedä olenko kertonut missään postauksessa vielä ripille pääsystäni, mutta se sujui kuitenkin ihan hyvin ja kaikki hommat saatiin järjestettyä ja vieraat olivat tyytyväisiä. Voisin teille jossain vaiheessa laitella kuvia siitä päivästä, mutta nyt taidan kuitenkin kääriytyä peiton alle ja mennä nukkumaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti