maanantai 13. kesäkuuta 2016

LINKITÄ BLOGISI

Luen todella vähän blogeja ja nyt haluaisin päivittää vähän lukulistaani. Joten siis valitsen linkittäneiden joukosta 10 mielenkiintoisinta blogia. Linkkaa siis blogisi kera esittelyn. Teen tästä kaksi postausta viikon sisään joissa molemmissa esittelen 5 blogia. Etsin lifestyle blogia pääsääntöisesti. Myös valokuvausblogit kiinnostavat minua todella paljon. Ei ole väliä onko blogi vanha vai uusi tai paljonko lukijoita blogillasi on. 

Linkittämällä blogisi annat luvan käyttää banneriasi esittelyssä.

Aikaa linkittämiseen on tämän kuun loppuun!

5 kommenttia:

  1. www.mypartofworld.blogspot.fi
    19-vuotiaan tytön monipuolinen blogi elämästä, ajatuksista, tyylistä, musiikista ja monesta muusta! :-) Valokuvaus on lähellä sydäntä, mutta myös videoita on luvassa paljon! Kamerana toimii canonin 600d ja pian myös powershot g5 x :-) Tervetuloa lukemaan ❤

    VastaaPoista
  2. http://www.stoori.fi/dam-road-blues/
    Olen 27 ja kirjoitan lifestyle/diy/musiikkiblogia. Juuri nyt olisi Give away-arvonta käynnissä, tervetuloa osallistumaan :)

    VastaaPoista
  3. http://j-doitforyourself.blogspot.fi/

    Hyvinvointi/muoti/lifestyle blogi :-) Jaan mm. terveellisempiä reseptejä ja pohdintoja ruokavalioista, asukuvia ja juttuja miun tyylistä, syvällisempiä ajatuksia ja ihan arkisia juttujakin. Onnellisuus ja oman itsensä arvostaminen on miulle todella tärkeitä asioita, ja haluan niitä korostaa blogissani!

    VastaaPoista
  4. Yksi pieni päiväkirja, yhden ihmisen ajatuksista, pieneltä kylältä, suuressa maailmassa.

    the reflectors dance above the crosswalk


    VastaaPoista
  5. Viisi tyttöä kirjoittaa erilaisista urapoluista, töistä ja opiskelusta vapaa-aikaa unohtamatta. Koukutut varmasti!

    http://www.lily.fi/blogit/40-hours-and-counting

    VastaaPoista