lauantai 16. heinäkuuta 2016

LAPPEENRANTA

10

Heips! Vaikea uskoa, että kesälomaa on oikeasti enää reilu kuukausi. Toisaalta mä kaipaan jo vähän koulun penkille. Mulla on tää sama homma, joka vuosi. Kaipaan elämääni sitä tiettyä rutiinia. Se vain helpottaa elämää suuresti. Tänään ei kuitenkaan puhuta kesälomasta vaan tänään ajattelin kertoa teille hieman mun Lappeenrannan reissusta.

Lähdettiin Lappeenrantaan sunnuntai-iltana ja saavuttiin eilen kotiin. Ensimmäiset kolme päivää maattiin sisällä ja keskiviikkona päätettiin lähteä keskustaan kävellen. Enkä kyllä kadu sitä päätöstä yhtään, vaikka olikin kuuma ja jalkoihin sattui. Tuli nimittäin tuolloin keskiviikkona käveltyä reippaasti yli 15 kilometriä, joka on tälläiselle laiskiaiselle todella iso saavutus. 

11

Lappeenranta kyllä yllätti totaalisesti. En osannut kuvitella sitä niin hienoksi paikaksi mitä se oikeasti oli. Satama, linnoitukset ja hiekkalinna oli älyttömän kauniita paikkoja. Aijon ehdottomasti käydä uudestaan siellä. 

15

14

Kyseisen reissun aikana tuli kirjotettua lähes kymmenen eri postausta puhelimen muistiin. Ihmeellistä, mutta kyllä. Reissun aikana vaihdoin myös blogin nimen sekä osoitteen, vaikka vanha banneri on vielä paikalla. Banneri vaihtuu heti, kun saan uuden tehtyä. 

Viime viikkona tuli myös itkettyä sekä mietittyä asioita. Mieleeni tuli vain yhtäkkiä kaikki syömishäiriö sekä kiusaamisjutut. Sen jälkeen mulla on ollut tosi paha olla. En ole saanut pahaa oloa lievitettyä mitenkään. Mutta mulla on tästä reissusta todella paljon hyviä muistoja joten uskon, että tästäkin selvitään. 

Lappeenrannassa tuli kyllä valokuvattua niin paljon, että siitä sai todella paljon hyvää mieltä. 

13

Näin lyhkäisyydessään reissu oli aivan mahtava. Haluan kiitää kaikkia mukana olleita. Kaikkia jotka tekivät tämän reissun mahdolliseksi. Tästä reissusta on vaikea kirjoittaa hirveästi mitään sillä me ei oikeasti tehty mitään muuta kuin katsottiin Netflixiä, nukuttiin ja käytiin uimassa. Eikä saa unohtaa Pokemonijen metsästystä. <3 Jenni

1 kommentti: