torstai 19. toukokuuta 2016

RANDOM SUOSIKKEJA

1

                                        * tuotteet eivät ole saatuja vaan omalla rahalla ostettuja

Olen kerran aikaisemmin tehnyt kuukausen suosikit postauksen ja musta oli todella kiva toteuttaa sitä. Kyseisen postauksen jälkeen en ole saanut jotenkin aikaiseksi jatkaa ja en ole tehnyt kuukauden suosikki postauksia, mutta nyt ajattelin esitellä teille random suosikkeja jotka tällä kertaa ovat kauneuteen liittyviä. Jatkossa suunnittelin, että voisin todella ottaa ihan oikeasti random suosikkeja. No mennään asiaan!

2

Ensimmäinen ehdoton suosikki on Colgaten Sensation White hammastahna josta olen pitänyt oikeasti todella paljon. Olen huomannut tämän valkaisevan hampaita oikeasti. Ei mitään suurta vaikutusta, mutta kuitenkin hieman. Ostin tämän muistaakseni ihan perus ruokakaupasta ja hintaa tällä oli vajaa kolme euroa. Oletteko muuten huomanneet, että nykyään on järkyttävästi erilaisia hammastahnoja ja jokaisen niistä kerrotaan valkaisevan hampaita, mutta totuus on jotain ihan muuta. Maksaakin aivan älyttömästi.

9

8

7

Toisena suosikkina on VeVayn luomiväri sekä poskipuna setti. Näissä on itselleni tarpeeksi pigmenttiä sekä pysyy suht koht hyvin luomilla sekä poskilla. Hintaa enkä ostopaikkaa muista. Mielestäni värit ovat todella ihanat ja tosi neutraalit.

10 5

Tämä on aivan mahtava tuote! Tämä on siis Avonin Glow aurinkopuuteri helmet? En ole täysin varma, mutta silti tästä tuotteesta mulla ei ole mitään pahaa sanottavaa. Voin vain kehua tämän maasta taivaisiin. Hintaa en tästäkään muista.

4

Blondasin tuossa ehkä kuukausi takaperin hiukseni kotona, ja hiukseni oikeasti kuolivat sen jälkeen. Aina suihkun jälkeen hiukset oli tuskaa saada auki, mutta tämä tuote pelasti elämäni. Oikeasti. Tämä on siis Bernerin suklaan sekä vanilijan tuoksuinen hoitosuihke. Kyseiseltä merkiltä on myös hoitoaine sekä shamppoo tähän samaan tuoksuun, ja voin sanoa, että tuoksu on oikeasti todella ihana. 

3

Viimeisenä, mutta ei todellakaan vähäisimpänä on Avonin käsi- sekä jalka scrub (kuorinta-aine). Tämäkin on niin suurta rakkautta. Toimii hyvin eikä maksa kuin muutaman euron. Tuoksu on loistava eikä pahaa sanottavaa ollenkaan.

Mitäs piditte tämmöisestä postauksesta? Haluatteko jatkossa lisää näitä? Pus, olette ihania!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti